Over Ons

Youth Force zet zich onvoorwaardelijk in om de mens te ondersteunen daar waar nodig is. Dit doen wij door met ons hart te werken en letterlijk naast de mens te staan. Wij luisteren naar de specifieke behoeften en zoeken samen naar een juiste aanpak op maat. Wij willen de mens de kans bieden om aan hun talenten te werken, doelen te behalen en daarmee hun dromen waar te maken. Youth Force richt zich op de begeleiding van kwetsbare doelgroepen. Wij hebben met onze brede aanbod aan diensten ook een brede doelgroep. Zo richten wij ons op mensen die ambulante zorg en/of coaching nodig hebben. Dit kan zowel thuis, op school of in een andere omgeving plaatsvinden. Ook mensen in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg kunnen bij ons terecht voor de juiste begeleiding op maat. Daarnaast bieden wij ook begeleiding aan asielzoekers. Deze begeleiding omvat alle hulp en ondersteuning die nodig is om asielzoekers te helpen integreren.
Wij vinden de kwaliteit van zorg érg belangrijk. Door HKZ gecertificeerd te zijn, laten wij zien dat wij de focus op kwaliteit willen behouden, de klant centraal stellen en voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg en dienstverlening. Daarnaast zijn wij ook SKJ geregistreerd. Hiermee willen wij laten zien dat wij continu werken aan onze vakbekwaamheid en investeren hiermee ook in de kwaliteit van onze zorg.

Zoek jij hulp voor jezelf of voor iemand anders, maar weet je niet zo goed hoe dat in zijn werking gaat? Of heb je advies nodig? Contacteer ons via onderstaande mogelijkheden. Onze professional met de benodigde kennis en ervaring neemt dan contact met je op.

contact@youthforce.nl | 085 401 4796 | KVK: 83567070